Lørdagspizza med byggmel



For en tid tilbake var pizza på menyen, men med litt manko på mel. Jeg hadde litt speltmel og byggmel i skapet, så hokus pokus på ble det pizza med 50/50 byggmel og speltmel. Jeg antar alle har en oppskrift til pizzadeig, så den dropper jeg å skrive (rett og slett fordi jeg slumper veldig når jeg lager pizza)

Jeg er ei som elsker sprø skorpe når jeg spiser pizza, og jeg må ærlig innrømme at den ble ekstra sprø med byggmel. Det å bruke byggmel har sine fordeler og ulemper. Når du skal ta den ut på stekebrettet så må hu huske på å ikke lage den for tykk, det ble ikke noe godt. Den må være veldig tynn. Du  må huske å forhåndssteke pizzaen før du tar på fyll fordi den blir gjennomvåt hvis du ikke gjør det. I denne pizzaen brukte jeg spinatpesto, mozzarella og små tomater som fyll. Oppskriften på spinatpesto finner du her. Spinatpesto har en helt fantastisk smak og kan brukes til det meste. Du topper selvfølgelig pizzaen med det du måtte ønske. 


Håper det vil smake
//Bettine//

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar