Spinatpesto


Pesto, finnes det noe mer fantastisk å ha i kjøleskapet? Det er himmel i en krokke. Jeg liker å lage persille-pesto og basillikum-pesto men denne gangen hadde jeg lyst til å bruke noe annet. Jeg kom over oppskrifter på pesto av spinat og allerede da var jeg solgt. Det smaker så utrolig godt og anbefaler på det sterkeste å prøve. 

Pesto er i seg selv veldig enkelt å lage, det går fort og den holder seg litt i kjøleskapet. Den er anvendelig å bruke og er rik på smak. Personlig så bruker jeg pesto til pizza (isteden for tomatsaus), pasta, brødskiven og som dressing til salat. 

Oppskrift
100g Spinat 
50g pinjekjerner (ristet)
50g Parmesanost (revet)
ca 1,5dl Olivenolje
2 fedd Hvitløk
Sitronsaft
Salt & Pepper

Tilsett alt i en blender og blend til den er ferdig. Enkelt og greit. Jeg brukte litt mer olje enn oppført, jeg liker at den ikke er alt for tykk. Men noter at jo mer olivenolje du bruker, jo mindre vil pestoen smake. Tilsett olje litt etter litt slik at du kan finne passe konsistens for deg. Hvis pizza står på matplanen i kveld, burde du lage denne som garnityr. Du vil ikke angre. 

Husk å følg meg på instagram. Og gjerne legg igjen en kommentar hvis du ønsker. Jeg setter så pris på alle som kommenterer. Legg gjerne igjen noe du vil ha mer av på bloggen, det er ikke alltid like lett å vite hva dere ønsker å lese mer av. 

Ha en fantastisk lørdag alle sammen

1 kommentar:

  1. Elsker bloggen din! Du inspirerer både i matveien og interiørmessig :) Synes du klarer å finne balansen mellom disse på en fin måte, og ønsker bare at du fortsette å skrive om dette <3

    SvarSlett