Quesadilla med kylling


Dagens oppskrift er laget på 10 minutter, er utrolig godt og passer like godt i uken som i helgen. Quesadilla er sikkelig godt og man trenger få ingredienser. 

Jeg har et enormt ønske om å få mer middagsretter ut på bloggen, men det er vanskeligere enn man skulle tro. Og grunnen til det er pga lyset når jeg skal ta bilder. Jeg er ikke hjemme på dagtid og når jeg kommer hjem er det allerede helt mørkt. Det kvises veldig å legge ut slike bilder, men det får gå for denne gang. 

Oppskrift Quesadilla
Wrap-lumper (jeg brukte BFree sine low fat, hig fiber and glutenfree wraps)
1/2 Kylling (ferdig stekt på butikken)
Purreløk
Ost

Tilbehør av eget ønske. Passer godt med en salat til i uken og guacamole og rømme i helgen. 

Finn frem stekepanne, hakk purreløk og riv kylling i en skål. Legg frem wraps på benken og merk at du skal fylle halve wrapsen med tilbehør, for å så brette over det du har fylt. 
Fyll halve wrapsen med ost, deretter kylling og purreløk. Avslutt med ost på toppen. Brett over andre halvpart og den skal stekes på middels varme i noen minutter på hver side. Pass på å ikke ha for høy varme, da vil den svi seg før osten har startet å smelte og du vil strø innholdet i wrapsen over hele benken når du skal snu den i stekepannen. Når den er stekt på begge sider er den ferdig. Tips: 
Husk at hvis du vil ha mindre kalorier i denne retten kan du unngå å bruke skinnet på kyllingen. Det inneholder alt for mye unødvendig kalorier. Ellers så kan du kjøpe 10% lett rømme siden for vanlig rømme. 


Håper denne retten var et godt tips nå rett før helgen er her. 
//Bettine//

2 kommentarer:

  1. ... Sorry, men... Puppeløk ������

    SvarSlett
  2. HAHA, herlig.. Ærlig feil, men en morsom en ;)

    Ha en fin dag videre
    Bettine

    SvarSlett