Bare pølser på engangsgrillen?


Etter kos på stranden i finværet i går, tenkte jeg å komme med et lite tips til dere som griller på engangsgrill. 

Jeg er så heldig å bo maks 5 min unna stranda. Og på ettermiddagen etter barnehagen hender det ofte at vi tar turen for å leke og slappe av der. Jeg har frustrert meg lenge over engangsgrillen, at det bare er varme på den ene siden eller at den ikke blir varm i det hele tatt. Vel, i år har jeg endelig kommet til vettet og byttet engangsgrillen med denne lille dingsen fra rema 1000. Tennbrikettene som hører til er enkle å tenne og grillen er klar på maks 5 min. 

Men over til dagens tips. Når jeg griller på stranden blir det pølser. Jeg har prøvd kylling, både hel og i biter, men de blir altså ikke ferdig. Jeg har gitt opp. Men jeg griller grønnsaker isteden. Det er helt fantatsisk. 

Skjær opp ønsket grønnsaker, mine favoritter å grille er brokkoli, blomkål, paprika, sopp, mais og løk. Legg grønnsakene i en brødpose, ta en liten svett med olje. Jeg liker smak på mine grønnsaker. Hvis du har tid kan du hakke opp litt hvitløk og chili og legg det oppi posen. Hvis jeg har currypaste i kjøleskapet tar jeg det i posen. Denne gangen ble det sriracha sauce, det er en chili saus som er utrolig sterk. Helt perfekt. Husk å ta med alluminiumsfolie når du skal grille. Legg grønnsakene på alluminiumsfolien og grill til de er ferdig. 

Dette er en veldig bra tips til de som helst vil unngå å spise så mange pølser.  I går spiste jeg 1 pølse og masse grønnsaker isteden. Dette er ikke tidskrevende og du spiser sunnere enn hvis du skulle spist deg mett på pølse i lompe. Ja, forresten, velg ALLTID lompe fremfor pølsebrød. Pølsebrød er bare luft og er unødvendig å spise. Velg spelt- eller havrelomper. 
Planlegging av uken er godt i gang og jeg kan allerede avsløre en middag og litt sunn kos på lur (laget av sjokolade). Håper dere får en fantastisk tirsdag og jeg er ofte på snap hvis du vil legge meg til: sunnholdning 
//Bettine//

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar