Jeg angrer ikke på denne frokosten/lunsjen. Det smakte virkelig godt og denne lager jeg helt klart igjen. Her kommer oppskriften til 1 person.
Oppskrift
1 Egg
2 ss Mager kesam
30g Havregryn
15 g Speltmel
2 ts Sukrin
1 ts Bakepulver
En klype salt
En stor neve spinat
Spe med vann eller speltmel hvis den enten er for tykk eller tynn
Tilsett alle ingredienser i en blender og blad sammen til den er glatt. Stek pannekakene med litt smør og nytes med frukt til.
Tips: ved å bruke glutenfri havregryn og droppe speltmel har du glutenfri variant.
Næringsinnhold
Denne pannekakerøren passer til 1 person og du vil få ca 3-4 pannekaker, det kommer litt an på hvor store du ønsker. Hele røren inneholder 284 Kcal. I tillegg inneholder pannekakene:
28 E% Fett
43 E% Karbohydrat
25 E% Protein
4 E% Kostfiber
Kort om spinat
Spinat er en utrolig god kilde til folat, vitamin K og karotenoider (vitamin A). Den er også en god kilde til jern, riboflavin, kalsium, vitamin C og en rekke andre antioksidanter. Spinat er også utrolig kalorifattig, 100g spinat tilsvarer 22 Kcal.
Spinat kan spsies rå i salat, dampes eller så kan dem forvelles.
Denne oppskriften var utrolig god og anbefales virkelig å prøve ut, du kommer ikke til å angre. Neste gang prøver jeg med banan isteden for sukrin, se hvordan det vil funke.
//Bettine//
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar