10 måter å gi selvtiliten en sikkelig boost

Har du noen gang følt at du gjerne kunne trengt en liten boost når det kommer til selvtilliten? Det kan være mange grunner til å trenge dette, som for eksempel
jobbintervju til drømmejobbeb, eksamenstid, trener opp til maraton eller rett og slett føle seg bedre. Uansett grunnlag du har for å ville booste litt selvtillit så får du noen tips her. 1. Følg hjertet ditt, ikke hodet 
Selv om fornuftigheten (hodet) gjerne vil snakke for deg er det viktig å huske at når du følger hjertet ditt og gjør det du virkelig vil, oppnår du drømmene dine og mestringsfølelse som vil følge deg videre. 

2. SMIL
Jo mer du smiler, jo mer glad blir du. Du er kanskje ikke glad innvendig (enda) men ved å smile vil du automatisk etterhvert føle deg mer glad innvendig også. 

3. Lat som om du har et viktig oppdrag
Hvis du har en hensikt med å få en sikkelig selvtillit boost, bruk det til å gå inn for at dette er super viktig og oppfør deg slik også. Selvtilliten vil komme med en gang. 

4. Gå utenfor komfortsonen
Prøv noe nytt og gå utenfor komfortsonen, det er ikke mye som skal til. Si hei til den kjekke fyren, stå forran i bodypump-timen, meld det på noe du lenge har hatt lyst til å melde deg på, you name it. Desto mer du tør å gjøre, desto mer vil du føle at du kan ta over verden!

5. Vær tøff
Gå med akkurat de klærne og skoene du ønsker, klipp håpet akkurat slik du vil og ikke hva andre synser. Vær tøff og gå etter det du virkelig vil.

6. Trening
Å trene gjør at vi føler oss bedre med en gang og som et bonus føler du deg mer sexy. Hvis du virkelig vil føle deg sexy kan jeg anbefale yoga! Trening gjør at kroppen din frigjør endorfiner som gjør at du føler deg lykkelig, reduserer stress og sover bedre. 

7. Gi andre komplimenter
Når sa du noen hyggelig til dine venner eller familien din? Det føles så fantatsisk å gi andre komplimenter. Den gleden ved å vite at akkurat du gjorde dagen til den som mottar komplimentet, gjør at du føler deg bedre med deg selv. 

8. Få bort negative tanker
Alle negative tanker du har om deg selv eller andre, må du få bort. Når du tar deg selv i å tenke nedlatende om deg selv eller andre, korriger det med en gang. Dette funker og du vil etterhvert tenke mindre negativt som gjør at du får en positiv holdning til deg selv og andre. Negavtive tanker er skummelt å ha, de styrer så utrolig mye av hjernen vår. Gå inn for å være mer positiv, dette vil virkelig gjøre en forskjell for deg i hverdagen. 

9. Føl deg bra hver eneste dag
Bruk litt ekstra tid til å ta vare på kroppen din og ta på deg klær som får deg til å føler deg vell hver dag. Dette gjør noe med holdningen din og utstrålingen. 

10. Belønn deg selv
Du vet du fortjener det. Å belønne seg selv vil få deg til å føle deg bedre. Ta et bad, kjøp et nytt plagg, sett deg ned med en kopp te og favorittbladet. Du vet du føler deg bedre når du gjør disse tingene som får deg til å føle deg bra og får slappet av. 

Med disse tipsene håper jeg du lagrer noen i minnet ditt og tar de med deg i hverdagen. Dette er tips som virkelig funker og jeg håper du oppnår den boosten du ønsker for å gjennomføre det du virkelig vil. Lykke til

//Bettine//

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar